Fairbanks Nijhuis

Productie

Productie

Op onze productielocatie in Winterswijk in Nederland zijn alle specialisaties die benodigd zijn voor de productie van klantspecifieke producten binnen handbereik.

Modelmakerij
De modelonderdelen worden in onze modelmakerij, conform de specificaties van de ontwerpafdeling, gemaakt. Precisiegietwerk vormt de basis voor de hoge kwaliteit en de uitstekende prestaties van de pompen.

Metaalgieterij
Onze moderne in-house metaalgieterij garandeert de topkwaliteit van onze producten en maakt ons onafhankelijk van andere leveranciers bij de productie van nieuwe pompen en biedt ons de mogelijkheid om  reserveonderdelen snel te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om efficiënt aan de eisen van onze klanten te voldoen.

Machinefabriek
Onze machinefabriek is volledig uitgerust voor het machinaal bewerken van diverse pompen. Een hoge precisiegraad kan worden gegarandeerd dankzij de moderne CNC-freesmachines en onze bekwame vakspecialisten.

Tot de standaardactiviteiten behoren onder ander de electrodynamic balancing van de pompwaaier en de kwaliteitscontrole van bewerkte onderdelen door onze experts. Een en ander conform de klantspecificaties.