Fairbanks Nijhuis

Missie & Visie

Missie & Visie

Onze missie

De missie van Pentair Fairbanks Nijhuis is om pompen, turbines en hydraulische systemen van hoge kwaliteit op een duurzame manier te produceren. De pompen zijn ontworpen conform de specificaties van de klant en in overeenstemming met de groeiende economische, maatschappelijke en ecologische eisen met betrekking tot rendement en duurzaamheid.

Onze visie

Pentair Fairbanks Nijhuis wil een belangrijke rol spelen in de wereldwijde watervoorziening, in een effectieve bewerking van afvalwater en in watermanagement in het algemeen.

De keuze voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen komt voort uit het feit dat Pentair Fairbanks Nijhuis zelf ook tot de maatschappij behoort. Net zoals de maatschappelijke ontwikkelingen invloed hebben op een ieder, zo beïnvloeden de beslissingen van Pentair Fairbanks Nijhuis de maatschappij. Om deze reden wil Pentair Fairbanks Nijhuis bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van maatschappij en milieu.

Het bovenstaande wordt bereikt dankzij betrokken vakmensen die zich focussen op de kernwaarden klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en samenwerking.